Sådan klarer du dig igennem Julen

Julehøjtiden er der hvor vi samles med vores nærmeste og æder og drikker indtil vi revner. Vi hygger os med alt hvad det indebærer. Andesteg, sovs (ja sovs, ikke sauce), juleslik og masser af alkohol. Men det er også den tid på året, hvor vores træningen er i overhængende fare. Det kan være nemt lige at hoppe en træning eller to over, når der er så mange arrangementer man skal til hele tiden. Julefrokoster, familie middage og fester. Det er også nemt at gå all-in i den gode julemad og de søde sager, de står jo lige der.

Der er to typer crossfittere i sådanne højtider. Den første gruppe har trænet hele året for at være klar til nu. Klar til at gå all-in på julen. Droppe alle hæmninger og bare slå sig løs i en måneds tid og tage en masse kilo på og være ligeglad. Når de rammer januar, står den på slankekure og new year new me og hele møllen starter forfra. Hvis du er en del af den gruppe, så nyd det.

Er du i den anden grøft eller et sted i midten, så bliv ved med at læse med her. Vi har et par tips, som kan hjælpe dig igennem julen uden at føle det som en lang restriktion, som du alligevel ikke kan holde når det kommer til stykket.

Alt med måde

De første bidder af et velsmagende måltid eller et godt stykke chokolade er altid de bedste. Det er der nydelsesværdien er højest og det smager fantastisk. Vi tager en bid mere i håb om samme nydelse, men den kommer ikke. Vi kender smagen fra før og værdien bliver mindre og mindre. Det er faktisk ligesom at træne det samme igen og igen. Det virker altid godt i starten, men efter lidt så forsvinder magien. Når du sidder ved julebordet så tænk kvalitet over kvantitet. Spis lidt af flere ting og nyd det for fuld hammer.

Vær konsistent og del din træning med andre

Når din kalender bliver fyldt med flere og flere arrangementer, så er det nemt at hoppe over træningen. Don’t do it. Lav små planer med dem du plejer at træne med, så det forpligter. På den måde kan I holde hinanden oppe på de gode vaner og holde jeres træning ved lige. Vi har træning i CrossFit Hobro hverdag hen over julen og nytår. Ofte er træningerne placeret om morgenen, så du kan komme videre i teksten og få noget ud af dagen.

Ikke vær for hård mod dig selv

Vi har ofte en tendens til at se meget sort/hvid på tingene og enten være all-in eller all-out. Hvis du misser en træning eller to, så don’t worry. Det er er bare træning. Det vigtigste er hvordan du kommer igang og ovenpå igen. Du behøver ikke vente til 1. januar for at starte og det samme gælder med sund kost. Du kan starte når du har lyst.

Julen hos CrossFit Hobro

Som sagt holder vi åben alle julens dage og hen over nytår. Kom og træne med og inviter dine venner og familie - alle er velkommen. Måske er det her endda et godt tidspunkt til en gratis prøvetime til en af dine nærmeste.

Vi forpligter os til at holde dig ansvarlig overfor din træning, udfordre dig med fede workouts og opmuntre dig når du har brug for det. Vores fælleskab er unikt og bliver endnu bedre i julen, når alle kommer hjem til deres familie.

Vi glæder os til at se dig og din familie. 😁

Forrige
Forrige

Hvorfor virker holdtræning så godt.?

Næste
Næste

Samme Indsats - Samme Resultat