Hvorfor virker holdtræning så godt.?

1. Struktur
En af de bedste grunde til at deltage i holdtræning er strukturen. Ingen slingring gennem fitnesscentret med længere tid mellem sæt. Kun guidet intensitet fra start til slut.

2. Motivation & Inspiration
Når du er omgivet af en masse træningsglade mennesker, som vil det samme som dig, så kan energien ikke undgå at smitte. Intensiteten stiger og du får lyst til at presse dig selv mere end normalt. - Hvem ved.. Måske er det dig, som inspirerer andre.

3. Fællesskab
Vi jagter alle sammen hver vores individuelle mål på vores fitnessrejse. Så det er kun naturligt at vi samles og hjælper hinanden på vej. Det føles godt at være en del af en gruppe, der presser på for et positivt mål.
Og måske få et par nye venner på rejsen.

4. Ansvarlighed
Timen starter klokken otte og hvem har lyst til at være personen som kommer 5 min for sent.?
Når du er på hold, så er der et skema og et tempo, der gør, at du er mere tilbøjelig til at dukke op til tiden og give alt fra start til slut.

5. Korrekt teknik
Motion er mere effektivt med den korrekte teknik og udførelse. En kæmpe fordel ved holdtræning hos CrossFit Hobro er, at du har mange super dygtige trænere, som du kan lære af. - At gøre tingene korrekt betyder desuden også færre skader.

6. Bedre resultater
At træne på et hold presser automatisk dit tempo op og får dig til at yde mere end du normalt ville gøre, hvis du trænede alene. Hold træning gør ikke kun din træning bedre, forskning tyder også på at det forbedre din livskvalitet væsentlig.

7. Der er Sjovt
Alle undersøgelser og forskning peger imod at træne i en gruppe er fantastiske, men lad os ikke også glemme en af de vigtigste grunde - det er sjovt! God musik, masser af fart på og gode vibes fra gode mennesker.
Hvad har du ellers brug for?

Forrige
Forrige

New Year - New me

Næste
Næste

Sådan klarer du dig igennem Julen