Hvorfor er CrossFit mere end bare træning?

På overfladen kan fitnesscentre og CrossFit Boxe virke meget ens. - Udstyr, musik, trænere og forhåbentlig fine faciliteter.
Der er dog et par ting som adskiller en CrossFit Box fra de fleste andre træningscentre; F.eks fællesskabet mellem de mennesker der træner der - Det er en kæmpe del af CrossFit.
Her er vores bud på hvad der er vigtigt for at skabe et godt fællesskab og det vi prøver på at gøre vores bedste for at opnå hver dag her hos CrossFit Hobro.

1. Det er et sundt sted
Vi taler ikke kun om fysisk sundhed. Vi mener holdningen, ånden og miljøet. Når du træder ind af døren skal der være en positiv følelse i luften, venlige ansigter og opmuntrende feedback. Alle aldre, køn, baggrunde og fitnessniveauer skal føle sig velkomne. Du behøver ikke være god for at starte, men du skal starte for at blive god.

2. Det er vores trænere der gør forskellen
Lad os se det i øjnene, faciliteterne og træningen er aldrig bedre end trænernes evne til at levere den.
Heldigvis er trænerne hos CrossFit Hobro passionerede og virkelig dygtige til deres arbejde. Det er vigtigt for os at du altid går fra din træning med følelsen af at være set, kommet lidt tættere på din træner og blevet en smule bedre end da du kom.

3. Det er en livsstil
CrossFit er vejen frem for mange mennesker, som tager ansvar for egen sundhed og gør det til en prioritet for dem og deres familie. Ja, det kræver en indsats. Både til træning, men også udenfor træningen. At dele det med andre ligesindede Crossfittere som forstår dig, fordi de selv er på samme rejse, det kan noget og det kan være en stor hjælp på vejen til at nå dine egne mål.

CrossFit Hobro er dit træningsfællesskab.
Vi er på en mission for at være det bedste sted at træne. Hvis du kommer med en positiv attitude og et åbent sind, så passer du lige ind.

Vi glæder os til at se dig 🤗

www.crossfithobro.dk

Forrige
Forrige

Hvordan "pacer" du din workout.?

Næste
Næste

High Intensity