High Intensity

Det er ikke unormalt at se en ny PR på din 5k løbetur, efter du er startet til CrossFit. Vi har set og hørt det et utal af gange på vores medlemmer.
Men hvorfor sker det.?

Når du starter til CrossFit bliver du rimelig hurtigt præsenteret for høj intensitet. Det sker helt automatisk, når du bliver en del af et miljø og træningfællesskab, hvor folk er kommet for at få resultater.

Lad os tage et eksempel - Motionsløberen.
Han/hun har brugt mange timer på landevejene eller i skoven i et rimelig behageligt tempo. Pulsmæssigt vil det typisk ligge i zone 2-3 og kun sjældent i zone 4 og 5. Det sker ikke særlig ofte, da det altid er pænt hårdt og et sted de fleste mennesker ikke har lyst til at befinde sig på en normal løbetur.
Det betyder at der er brugt en masse timer på at bygge et godt fundament op eller en god aerob base som det hedder og det er super godt.
Men hvis du altid løber 5k eller deromkring, så bliver du virkelig god til 5k. Dog kommer du til at mangle lidt fart, når du skal sætte en ny rekord til motionsløbet.
For ligesom med kost, hvor man skal spise varieret, så gælder det samme med træning. Laver du den samme træning, så får du samme resultater.

Når du så starter til CrossFit, så bliver du hurtigt bekendt med zone 4 og 5 pulsmæssigt. Du vænner dig til at træne hårdere end du normalt gør og måske kommer du rent faktisk til at kunne lide det.
Det bliver du glad for når dagen med motionsløbet kommer.

Du tænker sikkert: “Jamen jeg er da i god form” eller “Jeg ved godt hvad det vil sige at presse mig selv, jeg kender godt høj intensitet”.
Book lige en gratis prøvetime og kom og mærk en anden form for intensitet, når der er andre til at trække dig med.

Uanset hvad, så kommer resultaterne desværre ikke af sig selv. Det kræver hårdt arbejde, et arbejde du skal udføre og det er præcis det vi kan hjælpe dig med.
www.crossfithobro.dk

Forrige
Forrige

Hvorfor er CrossFit mere end bare træning?

Næste
Næste

Energisystemer