Sportsterapi

Maja Christiansen er vores super dygtige sportsterapeut.

Som mange af jer har mærket på egen krop er Sportsmassage en behandlingsform, der virker.

I forbindelse med træning og konkurrence er sportsmassage en vigtig del af din restitution, idet den afspænder muskulaturen, og sørger for at den igen kan optage ilt og næringsstoffer, og derved være klar til at yde til næste træning eller konkurrence.

Sportsmassage virker desuden skadesforebyggende, idet risikoen for skader nedsættes, når du har afspændte og sunde muskler.

For at udbygge min viden indenfor sportsterapi, restitution og træning, er jeg pt. igang med at uddanne mig til Sportsterapeut.

Det betyder, at jeg udover Sportsmassage nu har en masse brugbare værktøjer til forebyggelse og behandling af skader, som jeg har med mig, når jeg tager imod dig i min klinik. Ting der alle virker og gør en markant forskel for dig som sportsudøver.

Jeg vil benytte mig af Udvidet Sportsmassage, Sportsakupunktur, Triggerpunktsbehandling,
PNF-udspænding, Kinesiotape og meget mere.

Du vil derfor fremover få en endnu mere professionel og specifik behandling baseret på netop dit behov. Jeg vil fremover have fokus på, hvordan jeg kan hjælpe dig med at få det optimale udbytte af din træning, herunder primært med fokus på optimal restitution, som vil føre til, at du kan præstere bedre.

Jeg vil desuden rigtig gerne dele ud af min viden omkring Sportsernæring og Sportscoaching , som begge spiller en vigtig rolle både ift. din fysiske – og mentale tilstand.

I kan følge med her på siden, hvor jeg også smider et link op til min Instagram profil.

Jeg holder til i Crossfit Hobro, Lupinvej 3, 9500 Hobro.

Jeg har ingen faste tider, så skriv til mig på facebook under nedenstående link eller på tlf: 52307048, så finder vi ud af, hvornår det passer ind i dit program.

En behandling vil indeholde en blanding af Sportsmassage, Sportsakupunkter, udspænding, kinesotape osv, alt afhængig af dit behov.

Prisen er 200,- uanset hvilke behandlingsformer, vi bruger. Vi benytter det, som er mest optimalt for din krop, hvilket kan variere fra gang til gang, afhængig af hvad din krop har brug for. Behandlingen vil tage imellem 30-40 min afhængig af behandlingsmetoder.

Skriv endelig, hvis du har spørgsmål eller lignende.

Jeg glæder mig til at bruge min viden til at hjælpe dig 🙂

Maja 1