Holdbeskrivelser

CrossFit 

Konstant varierede funktionelle bevægelser udført med høj intensitet – det er den officielle beskrivelse af CrossFit. Dybest set er det en kompleks måde at sige, at vi udfører forskellige øvelser og bevægelser, sat sammen i en masser variationer, som gør dig stærk og får dig i super form.

Det er bevægelserne, der hjælper dig i hverdagen. Har du brug for at sætte dig ned – laver du et Squat. Brug for at hente dit barn fra jorden – laver du et Dødløft. Vi bruger vægtstænger, kropsvægts øvelser og konditionstræning til at nå vores mål.

Det sidste stykke i puslespillet er den høje intensitet. Hårdt arbejde skaber resultater og det kan vi godt li. Men derfor er det vigtigt at du husker at lytte til kroppen i forhold til dit niveau og kendskab til bevægelserne. Der er altid en erfaren træner, som guider dig igennem træningen og tilpasser den til et niveau, der passer til dig.

Vi ses..!

Burn

Kan du lide cardio? Elsker du konditionstræning? Så er Burn holdet for dig. Det er funktionel cirkeltræning med kropsvægt øvelser, kettlebells og cardio maskiner. Ingen komplekse bevægelser, ingen bekymringer. Vægten på øvelserne er lav og intensiteten er høj.

Når du dukker op på holdet, så vær klar på at svede. Burn er dog kun så hårdt som du selv gør det til. Alt kan skaleres til netop dit niveau, derfor er dette hold ekstremt velegnet til vores begyndere, men er ikke udelukket for den mere avancerede atlet, der bare ønsker at forbrænde kalorier.

Burn kan lidt af det hele

Barbell

Lad os være ærlige – alle kunne godt trænge til at være lidt stærkere. Så lad os hjælpe dig. Vores Barbell hold er en kombination af øvelser med en vægtstang og håndvægte, blandet med en masse andet. Der vil være squat, bænkpress, skulderpres og dødløft på menuen, men du kommer også til at stifte bekendtskab med en masse andre øvelser som har til formål at gøre dig super stærk og vigtigst af alt, bevæge dig bedre og mere effektivt, så du kan holde dig skadesfri og klar til livet.

Weightlifting

Har du prøvet vores Weightlifting hold? Holdet er designet til at forbedre din styrke og teknik i de olympiske løft Snatch og Clean & Jerk. Vi bryder bevægelserne ned og går i dybden med teknikken, så du får en time til virkelig at finpudse og øve dig.

Der er ofte Snatch og Clean and Jerk med på vores CrossFit hold, så her er en gylden mulighed for at øve dig og få styr på øvelserne med en lavere intensitet. Er du i tvivl om det er noget for dig, så spørg en af vores trænere. De er altid klar til at rådgive dig.

Holdet om lørdagen (Weightlifting+) er et øvet hold, så der forventes det at du har styr på øvelserne og er selvkørende.

Monster Mash

Monster Mash er holdet for den mere øvede Crossfitter og er ugens hårdeste hold. Det er mega fedt og der er fuld fart på med højt musik, masser af intensitet og go stemning 🙂 Holdet starter med 15 min selvstændig opvarmning, derefter er der en timecap på 45 min til at klare workouten inden næste hold starter.

Det forventes at du er selvkørende og kender alle øvelserne i CrossFit.

Endurance

Power og speed er kritiske komponenter til succes i udholdenhed og CrossFit verdenen. Vi fokuserer på at fjerne unødvendig træningsvolumen, mens vi øger intensiteten. Vores programmering er struktureret, sportsspecifik og integreret med funktionelle styrke- og mobilitetsøvelser i en række korte og lange, intense træninger designet til at opbygge din kondition som intet andet og øge grænserne for din iltoptagelse.

Mangler du et “spark” til dit løb, mountainbike eller anden konditionstræning, så prøv Endurance. Vi garanterer at du kommer i dit livs form.

Skills

Gymnastic Skills er en integreret del af CrossFit og er ofte med i vores træning. Lige fra Pull Ups og Push Ups, til mere avancerede og krævende bevægelser, såsom Muscle Ups og Handstand Walk.

Skills er holdet for dig, der gerne vil gå lidt mere i dybden, blive stærkere og mere effektiv. Vores hold er velegnet til alle niveauer med masser af effektive øvelser og progressioner, uanset om du arbejder mod din første Pull Up eller gerne vil forbedre dit Handstand Walk eller Core styrke. 

På en normal time starter vi med styrke og effektivitet på én eller flere øvelser, hvorefter vi bevæger os over i en workout eller intervaltræning med en masse gymnastiske skills. Timen sluttes af med coretræning.

Team

Alt er lidt sjovere når man er sammen Team er alt hvad vores CrossFit hold er, bare med en makker eller flere til at dele oplevelsen med. Du bliver udfordret og får sved på panden – med garanti. Der er tilknyttet en dygtig instruktør, som guider dig godt og sikkert igennem træningen.

Det handler om samarbejde og har du ikke allerede en yndlings makker, så finder vi helt sikkert en til dig på holdet.

Kids

Vores Kids hold introducerer børnene for nogle af de basale øvelser i CrossFit i et sjovt og trygt miljø. Det er en spændende og sjov måde for børn at træne og lære at bruge kroppen på. Vi fokuserer på gode bevægelser, at ungerne har det sjovt, teamwork og opbygning af deres selvtillid.

Hver træning lærer dine børn funktionelle bevægelser, der involverer øvelser som kroppen er designet og beregnet til at udføre, så som at trække, skubbe, løbe, kaste, klatre, løfte og hoppe. Træningen vil også udvikle deres balance, koordination og samarbejdsevne som de kan tage med sig videre i livet.

Børneholdet (Kids+) om søndagen kommer til at byde på lidt sværere øvelser, så det er vigtigt at man har gået til CrossFit i et stykke tid og har rimelig styr på det. Der kommer flere øvelser med vægtstangen, samt mere teknik på kropshævninger, m.m. Hvis I er i tvivl, så spørg en af trænerne.

Alderen er 6-14 år