Dorthe Kjær

Det var med en spirende stress at jeg sidst i maj 2016 omsider fik skrevet en sms til Kasper, hvori der stod:
”Hej Kasper. Hvordan er det med udmeldelse? Synes det er mega svært at finde motivationen og troen på at jeg kan… Samtidig er det en faliterklæring at give op… Har du en tid til en snak?” Svaret kom straks. Vi kunne mødes i CFH et par dage senere.

Mit primære mål var at smide nogle kilo gennem målrettet fysisk træning. Jeg har været medlem af CFH siden efteråret og været der on/off. Jeg har passeret de 25+ 😉

Et par gange fik jeg tilmeldt mig et WOD hold og gik derfra med en følelse af at være alt for gammel og vildt utilstrækkelig… T2B… puha, så hellere melde fra!! FGB var udfordrende, men trods alt bedre. Dog fornægtede jeg totalt, at var nybegynder, for jeg følte mig kun god nok, hvis jeg var blandt de hurtigste… Set i bakspejlet kolliderede min manglende tro på mig selv med for store forventninger, men det er først gået op for mig undervejs.

Nu står jeg så her på den anden side af 8 ugers personlig træning, som i den grad har flyttet rundt på nogle ting oveni mit hoved!!

Kære Kasper.

PROFESSIONELT at du fra start til slut har taget udgangspunkt i, hvor jeg var og hvor jeg rykkede hen!

VILDT SEJT at jeg er blevet fysisk stærkere! Uden din opmuntring og afvekslende program havde jeg ALDRIG presset mig selv (næsten) til grænsen!!

FANTASTISK at min nyvundne styrke har givet mig viljen til at træne og motivationen til at blive ved tilbage!

SKØNT at jeg, gennem vores snakke under træningen, igen er på vej opad i en positiv spiral J Jeg er glad og stolt af mig selv

INSPIRERENDE at jeg har fået brugbare mentale redskaber til at tage udfordringen op. Udtryk som ” jeg ved du kan, Dorthe” og ”beslut dig på forhånd” dukker frem og giver mig endnu mere styrke.

FEDT at jeg også smed nogle kilo, dog ikke så meget, som jeg havde håbet, men pyt, det skal nok komme 😉 Det vigtigste bliver fremadrettet at huske mig selv på, at jeg er på vej i den rigtige retning.

MEGET INTERESSANT at mit mål er på vej til at ændre sig mere i retning af at blive STRONGER 😉

TRYGT at jeg fortsætter ”på egen hånd”, men hvis ikke jeg holder fast i træningen, kender jeg en 😉 der nok skal minde mig om det 😉

Det har været lige præcis SÅ FANTASTISK, SÅ SJOVT, SÅ FEDT OG SÅ UDFORDRENDE, at jeg ville ønske at jeg havde råd til at fortsætte lidt længere!

TAK for din imødekommende, professionelle og kompetente måde at være på.

Dorthe Kjær

 

dorthe-kjaer